-
К/р Мікроекономіка
1. Оцінка функцій попиту та пропозиції................................................3
1.1. Попит і фактори, що визначають його величину............................3
1.2. Пропозиція товару і його крива........................................................5
1.3. Пропозиція та попит: ринкова рівновага.........................................7
2. Сутність функціонування капіталу в невиробничій сфері............9
2.1. Торговий капітал і торговий прибуток............................................9
2.2. Витрати обігу...................................................................................11
2.3. Джерела торгового прибутку.........................................................12
Використані джерела...............................................................................15
-
Торговий капітал і торговий прибуток підприємств та особливості управління його формуванням в економічних умовах
Вступ 3
1. Торговий капітал як економічна категорія 5
2. Економічна сутність і ознаки капіталу у сфері торгівлі 9
3. Прибуток на капітал і фактори, що його визначають. Економічна роль торгового прибутку 15
4. Кругооборот і оборот промислового капіталу. Амортизація і відтворення основного капіталу 19
Висновки 24
Список використаних джерел 26
-
Економічна ефективність діяльності підприємства на прикладі підприємства
1. Розроблення матриці ефективності 2
Побудуємо індексно-матричну матрицю ефективності з наступними показниками:
- обсяг продукції;
- прибуток;
- капітал;
- капітал фізичний;
- оборотний капітал.
2. Розрахунок матриці ефективності 4
3. Аналіз розрахованої матриці 7
Список використаної літератури 9
-
Кредитна система та її основні ланки
План
Вступ 2
1. Торговельний капітал і торговельний прибуток 4
2. Форми торговельного підприємства 8
3. Позичковий капітал і позичковий процент 13
4. Кредитна система та її основні ланки…………………………. …………….20
Висновки 30
Література 31
-
Кредитна система та її основні ланки
План
Вступ 2
1. Торговельний капітал і торговельний прибуток 4
2. Форми торговельного підприємства 8
3. Позичковий капітал і позичковий процент 13
4. Кредитна система та її основні ланки…………………………. …………….20
Висновки 30
Література 31
-
Організація виробництва в заготівельних цехах на підприємствах громадського харчування
План
Вступ 3
1. Характеристика підприємства громадського харчування і організації його виробництва. 5
2. Економічні показники підприємства 7
3. Аналіз організації роботи цеху (цехів) в досліджуваному підприємстві 18
4. Планування виконання комплексу робіт за допомогою методу сітьового планування та управління 25
5. Проект удосконалення організації роботи цеху (цехів) 27
6. Соціально-економічна ефективність проекту 29
Висновок 31
Література 33
Мета роботи: на підставі даних щодо виробничої програми, обладнання та меню підприємства “Торговий центр” проаналізувати організацію діяльності у заготівельних цехах ресторану підприємства “Торговий центр”, зробити висновки та пропозиції.
Предмет дослідження: організація заготівельного виробництва у м’ясо-рибному та овочевому цехах ресторану підприємства “Торговий центр”.
Об’єкт дослідження: заготівельне виробництво ресторану підприємства “Торговий центр”.
-
АНАЛІЗ ФОРМУВАННЯ ТА ВИКОРИСТАННЯ ПРИБУТКУ ПІДПРИЄМСТВА
Вступ 3
1.Ціна і прибуток 6
1.1 Сутність, структура і функція ціни 6
1.2 Прибуток і прибутковість підприємства. 9
2. Прибуток як складова власного капіталу згідно П(С)БО 4 „Власний капітал”. Формування прибутку. 11
2.1 Бухгалтерський облік прибутку. 11
2.2 Формування прибутку. 14
2.3 Основні методи аналізу податку на прибуток. 17
2.4 Аналіз балансу 18
2.5 Аналіз активів Балансу 19
2.6 Аналіз пасивів Балансу 19
3.Використання прибутку на прикладі підприємства. 22
Висновок 25
ЛІТЕРАТУРА 27
-
Формування власного капіталу товариств з обмеженою відповідальністю
План 2
Вступ 3
Розділ І. Товариство з обмеженою відповідальністю як організаційно-правова форма підприємства в Україні 5
Розділ ІІ. Капітал підприємств 7
2.1. Поняття капіталу підприємства. 7
2.2. Загальна характеристика власного капіталу 10
Характеристика бухгалтерських рахунків обліку власного капіталу. 14
Розділ ІІІ. Власний капітал в товариствах з обмеженою відповідальністю. 15
3.1.Формування статутного (пайового) капіталу. 15
3.2. Інші джерела формування власного капіталу товариства з обмеженою відповідальністю 18
Додатковий капітал 18
Резервний капітал 19
Нерозподілений прибуток 20
Неоплачений капітал 22
Вилучений капітал 22
Забезпечення майбутніх витрат і платежів 23
Цільове фінансування і цільові надходження 24
Розділ ІV. Оптимізація структури капіталу товариства..................25
4.1. Фінансовий левередж 25
Заключення 29
Список літератури: 30
-
Шляхи прискорення кругообігу капіталу українських підприємств
Зміст
Вступ 3
1. Капітал як економічна категорія товарного виробництва 5
1.1 Капітал як матеріальна основа підприємницької діяльності 10
1.2 Структура авансованого капіталу. Витрати виробництва, їхня сутність та класифікація 16
2. Прибуток на капітал і фактори, що його визначають. Економічна роль прибутку 20
3. Кругооборот і оборот промислового капіталу. Амортизація і відтворення основного капіталу 24
3.1. Шляхи прискорення кругообігу капіталу українських підприємств 31
Висновок 36
Література 38
-
Шляхи прискорення кругообігу капіталу українських підприємств
Зміст
Вступ 3
1. Капітал як економічна категорія товарного виробництва 5
1.1 Капітал як матеріальна основа підприємницької діяльності 10
1.2 Структура авансованого капіталу. Витрати виробництва, їхня сутність та класифікація 16
2. Прибуток на капітал і фактори, що його визначають. Економічна роль прибутку 20
3. Кругооборот і оборот промислового капіталу. Амортизація і відтворення основного капіталу 24
3.1. Шляхи прискорення кругообігу капіталу українських підприємств 31
Висновок 36
Література 38