Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «ВПРОВАДЖЕННЯ ДОДАТКОВИХ ПОСЛУГ НА ПІДПРИЄМСТВАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА» (ID:21850)

| Размер: 43 кб. | Объем: 37 стр. | Стоимость: 75 грн. | Добавлена: 21.10.2008 | Код продавца: 4 |
СодержаниеВступ 3
Розділ 1. Теоретичні основи надання додаткових послуг ресторану 5
1.1. Значення ресторанного господарства у сучасних умовах 5
1.2. Розвиток послуг кейтерингу у ресторанному бізнесі 8
Розділ 2. Аналіз організації надання послуг кейтерингу ресторану "Ужгород" 14
2.1. Характеристика місця, де здійснюється організація надання послуг з кейтерингу, контингенту споживачів, особливостей його
попиту 14
2.2. Аналіз складу, стану та ефективності використання сировинних, продовольчих та трудових ресурсів при наданні послуг з
кейтерингу 21
2.3. Аналіз логічного виконання та ефективності підготовчо-заключної роботи 25
2.4. Дослідження ефективності процесів надання послуг кейтерингу 28
Розділ 3. Розробка шляхів подолання недоліків та підвищення якості надання споживачам додаткових ресторанних послуг 30
Висновки 33
Список використаної літератури 36
Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Дополнительная информацияРік написання: 2008
Інтервал: 1,5
Заказ Заказать Купить «ВПРОВАДЖЕННЯ ДОДАТКОВИХ ПОСЛУГ НА ПІДПРИЄМСТВАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Ефективність надання додаткових послуг на підприємствах ресторанного бізнесу
  • Вдосконалення технології надання додаткових послуг і їх значення в роботі підприємств ресторанного господарства (на прикладі діючого підприємства)
  • Вдосконалення організації виробництва продукції на підприємствах ресторанного господарства
  • ВПРОВАДЖЕННЯ СУЧАСНИХ ФОРМ ОРГАНІЗАЦІЇ ВИРОБНИЦТВА НА ПІДПРИЄМСТВІ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
  • ВПРОВАДЖЕННЯ СУЧАСНИХ ФОРМ ОРГАНІЗАЦІЇ ВИРОБНИЦТВА НА ПІДПРИЄМСТВАХ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
  • Впровадження сучасних форм організації виробництва на підприємствах ресторанного бізнесу
  • Вдосконалення оперативного опрацювання на підприємствах ресторанного господарювання
  • Вдосконалення обслуговування на підприємствах ресторанного бізнесу (на прикладі будь-якого ресторану Києва)
  • Кейтерінг як популярний вид обслуговування підприємств ресторанного бізнесу
  • ВПРОВАДЖЕННЯ ДОДАТКОВИХ ПОСЛУГ НА ПІДПРИЄМСТВАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
Cгенерировано за 0.114616 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...