Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Технологія приготування битків з м’яса яловичини, баранини, телятини чи свинини» (ID:2185)

| Размер: 114 кб. | Объем: 33 стр. | Стоимость: 55 грн. | Добавлена: 21.08.2003 | Код продавца: 2 |
СодержаниеВступ 3
1. Організаційна частина 5
2. Технологічна карта 8
3. Технологія готування 8
3.1. Вимоги до якості 17
3.2. Правила подачі 20
3.3. Калькуляція 21
4. Устаткування 21
Висновки 31
Використана література 33
Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Заказ Заказать Купить «Технологія приготування битків з м’яса яловичини, баранини, телятини чи свинини»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Характеристика технологічних властивостей свинини
  • Технологія харчування
  • Барна справа
  • Актуальні і перспективні проблеми харчових технологій борошна
  • Нові види соусів, технологія їх приготування, використання в кулінарії
  • Технологія приготування їжі
  • Стадії злочину в кримінальному законодавстві інших країн
  • Контрольна робота з технології харчових виробництв
  • Контрольна робота загальні технології
  • "Технологія приготування страв з м'яса (""Стейк свинний на кості та можливі гарніри"")"
  • Технологія приготування котлети по-київські
Cгенерировано за 0.111389 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...