Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Курка фарширована смажена» (ID:21146)

| Размер: 558 кб. | Объем: 59 стр. | Стоимость: 200 грн. | Добавлена: 22.04.2008 | Код продавца: 3 |
СодержаниеВступ 2
Розділ І. Технологічна частина 3
1.1. Товарознавство 3
1.2. Організація робочого місця 9
1.3. Обладнання підприємства громадського харчування 13
1.4. Охорона праці та техніка безпеки 15
Розділ II. Практична частина 20
2.1. Технологія приготування «курки фаршированої смаженої» 20
2.2. Правила подачі та вимоги до якості 25
2.3. Технологічна картка порцій 27
2.4. Оформлення денного забірного листа 28
2.5. Оформлення накладної та розрахунок калькуляційної картки 29
Розділ III. Організація обслуговування 30
3.1. Характеристика 30
3.2. Організація обслуговування офіціантами 35
3.3. Організація сервірування столів 41
Висновок 50
Список використаних джерел 52
Додатки 54

Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Литература1. Воюш О.Ю. Управление капитальными вложениями пищевого предприятия // Хлебопродукты. – 1996. – № 5. – С. 17 – 25.
2. Гигиена питания /Ванханен В.Д, Майструк П.Н., Столмакова АИ. и др/. – К.: Здоров я, 1980. – 304 с.
3. Губа Н.И., Смоленский Б.Л. Диетическое питание и кулинария в домашних условиях. – Днепропетровск: «Січ», 1992. – 326 с.
4. ДСТУ 2418:2003. Концентрати харчові. Загальні технічні умови / В... Докука (розроб.). – Офіц. вид. – К.: Держспоживстандарт України, 2004. – ІІІ, 8с. – (Національний стандарт України).
5. Корнеева К. Анатомия стола // Ресторатор. – 2002. – №7. – С. 10 – 12.
6. Мглинец А., Ловачева Г., Алешина Л. Справочник технолога общественного питания. – М.: ИД «Колос», 2000. – 418 с.
7. Никуленкова Т.Т., Лавриненко Ю.И., Ястина Г.М. Проектирование предприятий общественного питания. – М: Издательство «Колос», 2002. – 472с.
8. Обслуживание на предприятиях питания. Автор-составитель Л.А. Радченко. – Ростов -на-Дону: Издательство «Фенікс», 2001. – 384 с.
9. Орлова Н.Я., Пономарьов П.Х. Товарознавство продовольчих товарів: Підручник / Київський національний торговельно-економічний ун-т. – Т. 3: Фрукти, ягоди, овочі, гриби та продукти їхньої переробки. – К., 2002. – 360 с.
10. Предприятия общественного питания: правила и нормативы. – М: Издательство ПРИОР, 2002. – 224 с
11. Товароведение продовольственных товаров. – М.: Экономика, 1982. – 374 с.
12. Уразов В.А. Организация труда и управления на предприятиях легкой промышленности. – М.: Легпромбытиздат, 1990. – 239 с.
13. Франко О.Ф. Практична кухня. – Вип. 1: Вироби з тіста. Напої і солодкі страви. – Л.: Каменяр, 1995. – (Переписи старої кухні). – 64 с.
14. Химический состав пищевых продуктов / Под ред. Покровского А.А. – М.: «Пищевая промышленность», 1976. – 673 с.
Дополнительная информация3130
Заказ Заказать Купить «Курка фарширована смажена»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Технологія виробництва риби
  • Громадське харчування
Cгенерировано за 0.114639 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...