|
Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів!
Це мабуть найбільший банк рефератів в Україні.
На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.
|
Шукаєте реферат - просто зайдіть на Інститут.com.ua! |
|
-
ФОРМУВАННЯ ТА ФУНКЦІОНУВАННЯ БАНКІВСЬКОГО КАПІТАЛУ В УКРАЇНІ
Вступ 2
Розділ 1. Теоретичні засади формування банківського капіталу в умовах ринкової економіки 5
1.1. Сутність банківського капіталу та його призначення 5
1.2. Характеристика складових банківського капіталу 17
Розділ 2. Механізм формування складових банківського капіталу та методи його вдосконалення 23
2.1. Власний банківський капітал, його функції та складові 23
2.2. Депозитне формування ресурсів банку та перспективи його розвитку 31
2.3. Формування банківських ресурсів на позичковій основі та його особливості 41
Розділ 3. Банківський капітал у фінансовому механізмі підвищення ефективності функціонування банківської системи України 57
3.1. Шляхи підвищення рівня капіталізації вітчизняних банків 57
3.2. Формування резервного капіталу банків: практика та напрями її вдосконалення 74
Висновки 81
Список використаних джерел 85
Додатки 91
-
Капітал банку та принципи його формування
ВСТУП 3
РОЗДІЛ І. Теоретичні основи формування капіталу банку 5
1.1. Капітал банку, його функції та порядок формування 5
1.2. Методика аналізу капіталу банку 13
РОЗДІЛ ІІ. Методи управління банківським капіталом 20
2.1. Характеристика методів оцінювання капіталу 20
2.2. Методика визначення достатності капіталу 22
2.3. Особливості обліку капіталу банку 31
РОЗДІЛ ІІІ. Управління ефективністю капіталу банку 34
3.1. Управління ефективністю капіталу банку 34
3.2. Стратегічне управління капіталом банку 41
ВИСНОВКИ 49
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 51
-
Управління асортиментом та якістю товарів та послуг
Вступ 3
1. Основна частина 5
1.1. Теоретичне обгрунтування 5
1.1.1. Поняття процесу управління 5
1.1.2. Етапи управління 8
1.1.3. Основні принципи систем управління якістю 10
1.1.4. Поняття про асортимент та порядок формування асортименту
в магазині 11
1.1.5. Управління товарними запасами в магазині 14
1.1.6. Оцінка рівня якості продукції 16
1.1.7. Якість обслуговування покупців 19
1.2. Вітчизняний та закордонний досвід по процесу управління асортиментом та якістю товарів 21
1.3. Характеристика торгового магазину “Еколан” 23
1.4. Формування асортименту в магазині “Еколан” 29
1.5. Управління асортиментом в магазині “Еколан” 32
1.6. Управління якістю в магазині “Еколан” 33
2. Заключна частина 35
2.1. Висновки та пропозиції 35
2.2. Додатки 38
2.3. Література
-
Позиковий капітал підприємства його види, порядок формування і використання
ВСТУП. 3 1. ПОЗИКОВИЙ КАПІТАЛ ПІДПРИЄМСТВА, ЙОГО ОЗНАКИ ТА СКЛАДОВІ. 4 2. ПОЛІТИКА ЗАЛУЧЕННЯ ПОЗИКОВИХ ЗАСОБІВ. 7 3. СУТНІСТЬ ФІНАНСОВОГО КРЕДИТУ, ЙОГО ВИДИ ХАРАКТЕРИСТИКА. 9 4. БАНКІВСЬКИЙ КРЕДИТ, ЙОГО ВИДИ, ЕЛЕМЕНТИ ПРИНЦИПИ КРЕДИТУВАННЯ. 12 5. ПОЗИКОВЕ КРЕДИТУВАННЯ, ОТРИМАННЯ КРЕДИТУ В БАНКУ. 16 6. КРЕДИТ ЯК СПОСІБ КРЕДИТУВАННЯ, КРЕДИТНІ ОЦІНКИ. ПОКАЗНИКИ РОЗРАХУНКІВ. 20 7. КРЕДИТНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ. 25 8. ПОРЯДОК ВИДАЧІ ПОЗИКОВОГО КРЕДИТУ, І СПЛАТИ ЗА НЬОГО. 27 9. АНАЛІЗ ФОРМУВАННЯ І ВИКОРИСТАННЯ ПОЗИКОВОГО КАПІТАЛУ. 36 10. ШЛЯХИ УДОСКОНАЛЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЇ БАНКІВСЬКОГО КРЕДИТУВАННЯ. 41 11. УПРАВЛІННЯ ЗАЛУЧЕННЯМ БАНКІВСЬКОГО КРЕДИТУ. 44 ВИСНОВОК. 48 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ: 49
-
Трудовий потенціал підприємства
ЗМІСТ
Вступ 3
1. Теоретико-методологічні засади трудового потенціалу підприємства 5
1.1. Сутнісно-змістовна характеристика трудового потенціалу 5
1.2. Особливості формування і використання трудового потенціалу підприємства 11
1.3. Методика оцінки і ефективності використання трудового потенціалу 17
2. Аналітична оцінка об’єкту дослідження 35
2.1. Загальна характеристика підприємства та основні його техніко-економічні показники діяльності. 35
2.2. Оцінка ефективності формування та використання трудових ресурсів підприємства. 50
3. Обгрунтування проекту щодо формування та використання трудового потенціалу підприємства 74
3.1. Проектні рішення щодо формування кадрового потенціалу 74
3.2. Заходи підвищення ефективнсті використання кадрів. 85
3.3. Оцінка очікуємих результатів 94
Висновки 105
Список використаної літератури 113
Мета дипломної роботи є: дослідження загальних засад процесу управління трудовим потенціалом і світового досвіду в цій галузі; детальний розгляд механізму управління - процесу підбору кадрів, їх розвитку і мотивації; оцінка ефективності формування й використання трудового потенціалу підприємства.
Завданням дипломної роботи є: визначення засобів на розробка пропозицій щодо підвищення ефективності формування і використання трудового потенціалу.
Об'єктом дослідження є сучасні підходи до управління персоналом, сутність процесу управління трудовим потенціалом підприємства, діяльність підприємства та методи роботи з персоналом на цьому підприємстві.
У процесі роботи було використано такі економіко-статистичні та математичні методи дослідження, як аналіз, синтез, техніко-економічні розрахунки, спостереження, порівняння, групування, тощо.
-
К/р з міжнародного фінансового менеджменту
Теоретична частина 3
1. Управління вхідними грошовими потоками 3
2. Капітал підприємства та його структура 9
Практична частина 15
1. Ситуація з СП "Компютерний центр" 15
1.1.Проаналізуйте слабкі та сильні сторони фінансової стратегії СП
1.2. Розробіть власний варіант фінансової стратегії СП
Література 19
-
Формування асортименту товарів в торговому підприємстві
Зміст
1. Основна частина 3
1.1. Теоретичне обгрунтування проблеми 3
1.1.1. Поняття про товарний асортимент. Види факторів, які впливають на формування асортименту товарів 5
1.1.2. Принципи та порядок формування асортименту 12
1.1.3. Планування асортименту товарів 13
1.2. Зарубіжний досвід формування асортименту товарів 15
1.3. Характеристика товарного підприємства 16
1.4. Практичне формування асортименту товарів в універсамі 18
1.4.1. Характеристика асортименту товарів в універсамі 18
1.4.2. Шляхи розширення асортименту товарів в
магазині 19
1.4.3. Управління товарними запасами 21
1.4.4. Планування рекламної роботи з метою розширення асортименту товарів 23
2. Заключна частина 26
2.1. Висновки та пропозиції 26
Література 28
Додатки 29
-
Оперативне управління виробничими запасами в умовах ринкової економіки
ВСТУП 3 1 ТЕОРЕТИЧНА ЧАСТИНА 6 1.1 Вітчизняні та закордонні методи управління виробничими запасами підприємства 6 1.2 Управління виробничими запасами 12 2 АНАЛІТИЧНА ЧАСТИНА 15 2.1 Техніко-економічна характеристика діяльності підприємства 15 2.2 Аналіз систем управління матеріальними ресурсами та виробничими запасами підприємства 22 3 ПРОЕКТНА ЧАСТИНА 31 3.1 Оперативне управління виробничими запасами підприємства на основі альтернативних методів оцінки виробничих запасів 31 3.2 Вплив методу оцінки запасів на фінансові результати підприємства 38 ВИСНОВКИ 40 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 42 ДОДАТКИ
-
Оперативне управління виробничими запасами в умовах ринкової економіки
ВСТУП 3
1 ТЕОРЕТИЧНА ЧАСТИНА 6
1.1 Вітчизняні та закордонні методи управління виробничими запасами підприємства 6
1.2 Управління виробничими запасами 12
2 АНАЛІТИЧНА ЧАСТИНА 15
2.1 Техніко-економічна характеристика діяльності підприємства 15
2.2 Аналіз систем управління матеріальними ресурсами та виробничими запасами підприємства 22
3 ПРОЕКТНА ЧАСТИНА 31
3.1 Оперативне управління виробничими запасами підприємства на основі альтернативних методів оцінки виробничих запасів 31
3.2 Вплив методу оцінки запасів на фінансові результати підприємства 38
ВИСНОВКИ 40
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 42
ДОДАТКИ
-
Управління поточними витратами торговельного підприємства
практична частина дипломної роботи
Розділ 2. Аналіз управління поточними витратами ЗАТ "Дніпровський універмаг" 3
2.1. Економічна характеристика комплексу завдань по управлінню поточними витратами підприємства за допомогою ПЄОМА 3
2.2. Аналіз розміру та рівня поточних витрат підприємства 13
2.3. Оцінка факторів що впливають на формування поточних витрат торгового підприємства 20
2.4. Оцінка ефективності управління поточними витратами підприємства 28
Розділ 3. Основні напрями вдосконалення управління поточними витратами ЗАТ "Дніпровський універмаг" 33
3.1. Обґрунтування пропозицій щодо оптимізації обсягу та складу поточних витрат 33
3.2. Напрями удосконалення системи управління поточних витрат на торговельному підприємстві 42
Висновок 55
Cгенерировано за 0.021844 секунд
|