Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Раціональна організація виробничих процесів у закладах ресторанного господарства» (ID:20783)

| Размер: 17 кб. | Объем: 14 стр. | Стоимость: 50 грн. | Добавлена: 22.04.2008 | Код продавца: 3 |
СодержаниеВступ 2

1. Ресторанне господарство: сутність та особливості 4

2. Раціональна організація виробничих процесів 6

Висновки 11

Література 13

Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Литература1. Аветисова А.О., Левченко М.М., Палій Н.С. та ін. Структурні зміни на ринку ресторанного господарства. – Донецьк: ДонДУЕТ ім. Туган-Барановського, 2003. – 177 с.
2. Антонова В.А. Організація обслуговування на підприємствах харчування. – Донецьк, 2005. – 156 с.
3. Волков Ю.Ф. Интерьер и оборудование гостиниц и ресторанов. – Ростов-на-Дону: Феникс, 2003. – 352 с.
4. Готельно-ресторанний бізнес: сучасний стан та перспективи розвитку / М.І.Пересічний (відп.ред.). – К., 2005. – 251 с.
5. Економіка підприємства ресторанного господарства / Н.Г.Міценко (уклад.), О.І.Іляш (уклад.). – Л.: Видавництво Львівської комерційної академії, 2006. – 60с.
6. Завадинська О.Ю., Литвиненко Т.Є. Організація ресторанного господарства за кордоном. – К.: КНТЕУ, 2003. – 200 с.
7. ДСТУ 4281:2004. Заклади ресторанного господарства. Класифікація / Р.Андрющенко (розроб.). – Офіц. вид. – К.: Держспоживстандарт України, 2004. – ІІІ, 12 с.
8. Кабушкин Н.И., Бондаренко Г.А. Менеджмент гостиниц и ресторанов. – Минск: ООО «Новое знание», 2002. – 368 с.
9. Конвісер І.О., Бублик Г.А., Паригіна Т.Б. та ін. Устаткування закладів ресторанного господарства. – К.: КНТЕУ, 2005. – 566 с.
10. Організація обслуговування у підприємствах ресторанного господарства / Н.О.П ятницька (ред.). – К.: КНТЕУ, 2005. – 631 с.
11. Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах: Зб. наук. пр. / М.І. Пересічний (відп.ред.). – К.: КНТЕУ, 2004. – 208 с.
12. Сало Я.М. Організація обслуговування населення на підприємствах харчування: Ресторанна справа: Довідник офіціанта. – Л.: Афіша, 2004. – 335 с.
13. Сборник технологических карт на блюда и кулинарные изделия для заведений ресторанного хозяйства / А.М.Беляева (авт.-сост.). – К.: А.С.К., 2007. – 1248 с.
14. Туризм і ресторанний бізнес: сучасні тенденції та перспективи розвитку: Матеріали міжнар. наук.-практ. конф., 7-9 лютого 2007 р.: Тези доп. / А.А.Мазаракі (відп.ред.) – К.: КНТЕУ, 2007. – 350 с.
15. Уманців Г.В. Документування операцій на підприємствах торгівлі та ресторанного господарства. – К.: КНТЕУ, 2005. – 284 с.
16. Фельдман И.А. Пути к успеху в ресторанном бизнесе. – К.: Украинский Центр духовно
Дополнительная информация2795
Заказ Заказать Купить «Раціональна організація виробничих процесів у закладах ресторанного господарства»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Конспект з предмету Організація ресторанного господарства
  • Кейтерінг як популярний вид обслуговування підприємств ресторанного бізнесу
  • Організація обслуговування
  • ОСОБЛИВОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА У СУЧАСНИХ УМОВАХ
  • ОСОБЛИВОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА У СУЧАСНИХ УМОВАХ
  • ВПРОВАДЖЕННЯ СУЧАСНИХ ФОРМ ОРГАНІЗАЦІЇ ВИРОБНИЦТВА НА ПІДПРИЄМСТВІ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
  • Вдосконалення організації виробництва продукції на підприємствах ресторанного господарства
  • Організація готельного господарства, виробництва та обслуговування в ресторанному господарстві
  • Система ресторанного господарства в туризмі
  • СИСТЕМА РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА В ТУРИЗМІ
Cгенерировано за 0.198077 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...