|
-
Технологія виробництва віскозного волокна
ВСТУП 2 1. Основні відомості про волокна 5 2. Властивості віскозних волокон. 8 3. Технологія виробництва віскозного волокна 10 ВИСНОВКИ 14 Список використаної літератури 16
-
Будова та класифікація кровоносних судин
Зміст
1. Будова та класифікація кровоносних судин 3
2. Пояснити поняття "гомеостаз", "волокна Пуркін`є", "гормон" 8
3. Склад сльози. Регуляція слізних залоз 8
4. Нюховий та зоровий нерви. Сліпа та жовта пляма 10
Література 12
-
Будова та класифікація кровоносних судин
Зміст
1. Будова та класифікація кровоносних судин 3
2. Пояснити поняття "гомеостаз", "волокна Пуркін`є", "гормон" 8
3. Склад сльози. Регуляція слізних залоз 8
4. Нюховий та зоровий нерви. Сліпа та жовта пляма 10
Література 12
-
НЕНАСИЧЕНІ ВУГЛЕВОДНІ (АЛКЕНИ ТА АЛКІНИ)
Зміст
1. Вступ 3
2. Вуглеводні ряду етилену. Склад, фізичні властивості і будова етиленових вуглеводнів 5
2.1. Будова вуглеводнів 7
2.2. Ізомерія і номенклатура етиленових вуглеводнів 10
3. Добування етиленових вуглеводнів 12
4. Хімічні властивості етиленових вуглеводнів 14
4.1. Приєднання водню 15
4.2. Приєднання галогенів 16
4.3. Приєднання галогеноводнів. Правило Марковникова 17
4.4. Приєднання води (реакція гідратації) 19
4.5. Полімеризація 20
4.6. Окислення 21
5. Застосування етиленових вуглеводнів 23
6. Ацетилен і його гомологи 24
6.1. Добування ацетилену 25
6.2. Будова ацетилену 26
6.3. Хімічні властивості 28
6.4. Застосування ацетилену 30
7. Екологічна ситуація в Україні 31
-
Класифікація і характеристика асортименту рибальських товарів
Зміст
1. Наведіть приклади впливу різноманітних факторів на властивості пластмаси 2
4. Порівняйте отримання, властивості і використання мила господарського і синтетичних миючих засобів 6
50. Дайте порівняльну характеристику асортименту та відмінних ознак іграшок різного призначення та матеріалу 10
49. Класифікація і характеристика асортименту рибальських товарів 15
49. Дайте порівняльну характеристику натуральних шкір із ворсового поверхнею, їх застосування 18
50. Охарактеризуйте склад, споживчі властивості синтетичних гум для низу взуття, їх застосування 19
Література 23
-
Класифікація і характеристика асортименту рибальських товарів
Зміст
1. Наведіть приклади впливу різноманітних факторів на властивості пластмаси 2
4. Порівняйте отримання, властивості і використання мила господарського і синтетичних миючих засобів 6
50. Дайте порівняльну характеристику асортименту та відмінних ознак іграшок різного призначення та матеріалу 10
49. Класифікація і характеристика асортименту рибальських товарів 15
49. Дайте порівняльну характеристику натуральних шкір із ворсового поверхнею, їх застосування 18
50. Охарактеризуйте склад, споживчі властивості синтетичних гум для низу взуття, їх застосування 19
Література 23
-
Формування і розміщення озер на території України
Вступ 2 Основна частина 3 1. Види озер за походженням 3 2. Водний режим, фізичні властивості та хімічний склад озерних вод 4 3. Морфологія і морфометрія озер України 4 Висновки 11 Література 12 Додатки 13
-
Спиртове бродіння
ЗМІСТ
10. Термостійкість вегетативних клітин і спор. Будова і хімічний склад бактеріальної спори. Мікробіологічне обґрунтування пастеризації і стерилізації 3
26. Спиртове бродіння: Характеристика збудників, умови розвитку, хімізм, практичне значення 8
69. Система санітарно-епідеміологічної служби України 13
Список використаної літератури 18
-
Спиртове бродіння
ЗМІСТ
10. Термостійкість вегетативних клітин і спор. Будова і хімічний склад бактеріальної спори. Мікробіологічне обґрунтування пастеризації і стерилізації 3
26. Спиртове бродіння: Характеристика збудників, умови розвитку, хімізм, практичне значення 8
69. Система санітарно-епідеміологічної служби України 13
Список використаної літератури 18
-
Товарознавство харчових продуктів
1. Хімічний склад і харчова цінність риби 3
2. Молоко. Хімічний склад і харчова цінність 5
3. Характеристика плодових прянощів 8
4. Порівняльна характеристика топінамбура й картоплі по хімічному складу харчовій цінності й використанню 14
5. Мінеральні речовини в функціонуванні організму людини. Харчові джерела йоду кальцію заліза 16
Список використаних джерел 18
-
Овочі
1. Фактори, що впливають на хімічний склад та властивості овочів 3
2. Харчова цінність овочів 4
3. Класифікація свіжих овочів 5
4. Характеристика технологічного процесу обробки овочів 14
Висновок 15
Список використаної літератури 16
Cгенерировано за 0.167364 секунд
|
Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.
Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.
Від партнерів
загрузка...
|
|
|