Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Технологічний процес з врахуванням руху поголів я, забезпечення його кормами та поліпшення якості робочих коней у господарстві» (ID:20486)

| Размер: 42 кб. | Объем: 33 стр. | Стоимость: 60 грн. | Добавлена: 22.04.2008 | Код продавца: 3 |
СодержаниеВступ 3

1. Класифікація порід коней 6

2. Особливості української верхової породи 8

3. Технологія відтворення поголів я коней 12

4. Вирощування лошат 16

5. Розрахунок потреби у кормах 18

6. Схема поліпшення робочих коней 24

Висновки 29

Список літератури 32

Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Литература1. Гопка Б.М., Хоменко М.П., Павленко П.М. Конярство. – К.: Вища освіта, 2004. – 427 с.
2. Жадан І.І. Конярство – К.: Державне видавництво сільськогосподарської літератури, 1957. – 335 с.
3. Інструкція з бонітування племінних коней/ Мельник Ю.Ф., та ін. – Корпорація Конярство України , 2003. – 107 с.
4. Калинин В.И., Яковлев А. А. Конярство. – М.: ОГИЗ – СЕЛЬХОЗГИЗ. 1947. – 309.
5. Методика складання перспективного плану селекційно-племінної роботи в конярстві / В.М. Лукіянчук. – К.: ККП Украгрожилбистрой, 1993. – 10 с.
6. Програма розвитку конярства України до 2010 року /Затверджено Міністерством аграрної політики України 30.10.2003 р. /Мельник Ю.Ф. та ін. – Корпорація «Конярство України», 2004. – 40 с.
7. Програма селекції коней української верхової породи в Україні на 2003 – 2010 рр. / Ю.Ф. Мельник, О.О. Новіков, Д.А.Восков та ін. – К.: Аграрна наука, 2003. – 108 с.
8. Свечин K.Б., Бобылев И.Ф., Гопка Б.М. Коневодство. – М.: Колос, 1984. – 271с.
Дополнительная информация2542
Заказ Заказать Купить «Технологічний процес з врахуванням руху поголів я, забезпечення його кормами та поліпшення якості робочих коней у господарстві»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Тваринництво контрольна робота
  • Структура молокозаводу
  • Підготовка аудиторів в Україні
  • Оцінка якості медичної допомоги
  • Технологічний процес та його структура. Вимоги до технологічних процесів
  • Контрольна по туризму
  • Удосконалення якості готельних послуг
  • Готельне господарство
  • Шляхи підвищення якості та конкурентоспроможності вітчизняної харчової продукції молокопереробної промисловості
  • Вплив сировини та технології виготовлення на формування якості м’яких меблів за матеріалами фабрики
Cгенерировано за 0.188424 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...