Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Облік доходів від операційної діяльності (на прикладі готельного комплексу)» (ID:20016)

| Размер: 153 кб. | Объем: 76 стр. | Стоимость: бесплатно | Добавлена: 07.12.2007 | Код продавца: 1 |
СодержаниеВступ 3
1. Організаційно-економічна характеристика базового підприємства 6
2. Економічно-правовий аналіз нормативної бази і огляд спеціальної літератури 19
3. Економічні показники управління доходами від операційної діяльності 25
4. Організація та методологія обліку доходів від операційної діяльності 30
5. Управлінський облік доходів від операційної діяльності 45
6. Звітність про доходи від операційної діяльності 49
7. Облік доходів від операційної діяльності на базі застосування ЕОМ 52
Висновки та пропозиції 60
Література 62
Додаток А. Організаційна структура управління готельним комплексом 65
Додаток Б. Баланс готельного комплексу (ф.1) 66
Додаток В. Звіт про фінансові результати готельного комплексу (ф.2) 68
Додаток Г. Звіт про рух грошових коштів (ф.3) 69
Додаток Д. Організація обліку доходів від операційної діяльності готельного комплексу 70
Додаток Е. Управлінський облік доходів від операційної діяльності 75

Литература1. Закон України „Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні”. вiд 16.07.1999 № 996-XIV // Відомості Верховної Ради (ВВР). –1999. –№40. –ст.365.
2. Закон України «Про туризм». В редакції Закону №1282-IV від 18.11.2003 // ВВР. –2004. –№13. -ст.180.
3. Інструкція про застосування Плану рахунків бухгалтерського обліку активів, капіталу, зобов’язань і господарських операцій підприємств і організацій, затверджена наказом Міністерства фінансів України від 30.11.99 р. № 291.
4. Методичні рекомендації з застосування регістрів бухгалтерського обліку, затверджені наказом Міністерства фінансів України від 29.12.2000 № 356.
5. Наказ Міністерства фінансів України „Про затвердження Плану рахунків бухгалтерського обліку та Інструкції про його застосування” N 291 від 30.11.99
6. Положення (стандарт) бухгалтерського обліку 1 Затверджено наказом Міністерства фінансів України від 31 березня 1999 р. N 87 Зареєстровано в Міністерстві юстиції України від 21 червня 1999 р. N 391/3684 "Загальні вимоги до фінансової звітності".
7. Положення (стандарт) бухгалтерського обліку 15 “Дохід”. Затверджено наказом Міністерства фінансів України від 29 листопада 1999 р. № 290.
8. Положення (стандарт) бухгалтерського обліку 2 “Баланс”. Затверджено наказом Міністерства фінансів України від 31 березня 1999 р. № 87.
9. Положення (стандарт) бухгалтерського обліку 3 "Звіт про фінансові результати" Затверджено Наказом Міністерства фінансів України N 87 від 31.03.99
10. Положення (стандарт) бухгалтерського обліку 4 "Звіт про рух грошових коштів" Затверджено Наказом Міністерства фінансів України N 87 від 31.03.99
11. Правила користування готелями та надання готельних послуг в Україні, затверджені наказом Державного комітету України по житлово-комунальному господарству, Державного комітету України по туризму від 10 вересня 1996 р. №77/44.
12. Бородина В.В. Ресторанно-гостиничный бизнес: учет, налоги, маркетинг, менеджмент. – М.: Книжный мир, 2001. – 165 с.
13. Бухгалтерський облік у галузях економіки: Підруч. Для студ. вищ. навч. закл. / В. Б. Захожай, М. Ф. Базась, М. М. Матюха, В. М. Базась; За ред. В. Б. Захожая, М. Ф. Базася. — К.: МАУП, 2005. — 968 с.
14. Бухгалтерський фінансовий облік: Підручник. /За ред. Ф.Ф. Бутинця. – 5-те вид., доп. і перероб. - Житомир: ПП. „Рута”, 2003. - 726 с.
15. Гарасим П.М., Журавель Г.П., Бруханський Р.Ф., Хомин П.Я. Первинний та аналітичний облік на підприємстві. Навчальний посібник. –Тернопіль. -2005. -464 с.
16. Гордієнко Н.Г. Автоматизоване робоче місце ревізора. Навчальний посібник. К: КНТЕУ, 2002. – 132 с.
17. Івахненков С.В. Інформаційні технології в організації бухгалтерського обліку та аудиту. Навчальний посібник. К: Знання-Прес, 2003. – 349 с.
18. Інструкція щодо заповнення державної статистичної звітності за формою № 1-Готель (річна) "Звіт про роботу готелю", затверджено наказом Державного комітету статистики України від 12 січня 1999 р. № 2.
19. Кім Г., Сопко В., Кім С. Бухгалтерський облік: первинні документи та порядок їх заповнення: Навчальний посібник – Київ: Центр навчальної літератури, 2004. -440 с.
20. Король С.Я. Характеристика основної діяльності готелю. //Тр. Міжнародної науково-практичної конференції: Стратегія розвитку туристичної індустрії та громадського харчування. – К.: КДТЕУ. - 2000. - с.124-128.
21. Котлер Ф., Боуэн Дж., Мейкенз Дж. Маркетинг. Гостеприимство и туризм: Учебник для вузов. Пер. с англ. под ред. Р.Б.Ноздревой. – М.: ЮНИТИ, 1998. – 787 с.
22. Мазаракі А.А., Лігоненко Л.О., Ушакова Н.М. Економіка торговельного підприємства. Підручник для вузів. (Під ред. проф. Н.М.Ушакової) – К.: “Хрещатик”, 1999. – 800с.
23. Методологія бухгалтерського фінансового обліку на підприємствах України: Автореф. дис... д-ра екон. наук: 08.06.04 / Н.М. Ткаченко; Київ. нац. екон. ун-т. — К., 2003. — 32 с.: рис. — укp.
24. Облік в управлінні основною діяльністю готелю: Автореф. дис... канд. екон. наук: 08.06.04 / С.Я. Король; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. — К., 2003. — 21 с.: рис. — укp.
25. Облік в управлінні основною діяльністю готелю: Дис... канд. екон. наук: 08.06.04 / С.Я. Король; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. — К., 2003. — 185 с.
26. Організаційно-економічний механізм ефективної операційної діяльності підприємства: Автореф. дис... канд. екон. наук: 08.06.01 / Л.В. Безкоровайна; Харк. нац. екон. ун-т. — Х., 2005. — 20 с. — укp.
27. Особливості бухгалтерського обліку в торгівлі. Курс лекцій. Навчальний посібник / За ред. Проф. Ф.Ф. Бутинця та доц. Н.М. Малюги – Житомир: ЖІТІ, 2000. – 608 с.
28. Сопко В.В., Верхоглядова Н.І., Шило В.П., Ільіна С.Б., Брадул О.М. Організація і методика проведення аудиту: Навчально-практичний посібник. – К.: ВД „Професіонал”, 2004. – 624 с.
29. Ткаченко Н.М. Теоретико-методологічні проблеми формування бухгалтерського фінансового обліку. К:”А.С.К.”, 2001. – 348 с.
30. Фінансовий аналіз: Навчальний посіб. / Г.В. Митрофанов, Г.О. Кравченко, Н.С. Барабаш та ін.; За ред. проф. Г.В. Митрофанова. – К.: Київ нац. торг.-екон. ун-т.: 2002, - 301 с.
31. Фінансові результати та їх контроль в системі бухгалтерського обліку: методологія і практика: Автореф. дис... канд. екон. наук: 08.06.04 / Я.В. Лебедзевич; Нац. аграр. ун-т. — К., 2002. — 20 с. — укp.
32. Чебанова Н.В. Василенко Ю.А. Бухгалтерський фінансовий облік: Посібник. К:”Академія”, 2002. - 672 с.
Просмотр
ПросмотрПросмотреть с сайта...
Скачивание
СкачатьСкачать работу в архиве..
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Підвищення доходів підприємств готельного господарства (на прикладі готельного комплексу “Братислава”)
  • Підвищення доходів підприємств готельного господарства (на прикладі готельного комплексу “Братислава
  • Облік доходів від операційної діяльності
  • Організація облікової роботи з обліку доходів підприємства
  • Управління фінансовим забезпеченням туристичного підприємства
  • Облік доходів діяльності ТзОВ „Стоун форд”
  • Методика і організація обліку, аудиту та аналізу доходів від операційної діяльності
  • ПСИХОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ УПРАВЛІННЯ ГОТЕЛЬНИМ КОМПЛЕКСОМ
  • Управління фінансовим забезпеченням туристичного підприємства
  • Комерційна діяльність сервісного обслуговування та шляхи її вдосконалення (на прикладі готелю “Братислава”)
Cгенерировано за 0.068439 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...