Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Стратегічне бюджетування в системі управління підприємством харчової промисловості » (ID:19972)

| Размер: 165 кб. | Объем: 63 стр. | Стоимость: бесплатно | Добавлена: 07.12.2007 | Код продавца: 1 |
СодержаниеВступ 3
Розділ 1. Теоретичні засади стратегічного бюджетування на підприємствах харчової промисловості 6
1.1 Економічна сутність та роль стратегічного бюджетування в управлінні ПХП 6
1.2 Мета, завдання на основні етапи стратегічного бюджетування на ПХП 11
Розділ 2 Дослідження стану фінансово-господарської діяльності на підприємстві ТОВ "..." 17
2.1 Дослідження стану управління активами підприємства та джерелами їх утворення 17
2.2 Оцінка політики формування фінансових результатів на підприємстві 26
2.3. Аналіз грошового обігу підприємства 32
Розділ 3. Обгрунтування системи стратегічних бюджетів підприємства ТОВ "..." 35
Висновки і пропозиції 43
Список використаної літератури 46
Додаток А. Основні показники фінансової звітності підприємства в 2002-2005 рр. 49
Додаток Б. Методика розрахунку основних фінансових показників 57
Додаток В. Фінансові показники, отримані в результаті аналізу 59

Литература1. Закон України "Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні" від 16.07.1999 p., №996-XIV.
2. Закон України “Про оподаткування прибутку підприємств” N 335/94-вр від 28.12.94. В редакції Закону N 440-ІV від 16.01.2003.
3. Наказ Мінфіну „Про затвердження Плану рахунків бухгалтерського обліку та Інструкції про його застосування” N 291 від 30.11.99.
4. Положення (стандарт) бухгалтерського обліку 1 "Загальні вимоги до фінансової звітності". Затверджено наказом Міністерства фінансів України від 31 березня 1999 р. N 87.
5. Положення (стандарт) бухгалтерського обліку 2 "Баланс", затверджене Наказом Міністерства фінансів України N 87 від 31.03.99.
6. Положення (стандарт) бухгалтерського обліку 3 "Звіт про фінансові результати" Затверджено Наказом Міністерства фінансів України N 87 від 31.03.99
7. Положення (стандарт) бухгалтерського обліку 4 "Звіт про рух грошових коштів" Затверджено Наказом Міністерства фінансів України N 87 від 31.03.99
8. Положення (стандарт) бухгалтерського обліку 5 "Звіт про власний капітал" Затверджено Наказом Міністерства фінансів України N 87 від 31.03.99
9. Альфред М. Кинг. Тотальное управление деньгами / Пер. с англ. – СПб.: Полигон, 1999. – 448 с.
10. Амбарцумов А.А., Стерлинов Ф.Ф. 1000 терминов рыночной экономики. Справочное учебное пособие. – М.: Крон-Пресс, 1993. – 302 с.
11. Большой экономический словарь / Под ред. А.Н. Азрилияна. – М.: Институт новой экономики, 1994. – 812 с.
12. Бюджетування в системі фінансового управління підприємством: Автореф. дис... канд. екон. наук: 08.04.01 / С.В. Онищенко; Київ. нац. екон. ун-т. — К., 2003. — 19 с.
13. Вальтер О.Э., Понеделкова Е.Н., Корнилин Д.А. Финансовый менеджмент. – М.: Колос, 2002. – 176 с.: ил.
14. Гибкое развитие предприятия: Эффективность и бюджетирование / Под ред. В.Н. Самочкина. – 2-е изд., доп. – М.: Дело, 2002. – 376 с.
15. Голов С.Ф. Управлінський облік. Підручник. – К.:Лібра, 2003. -704 с.
16. Гончаров А.Б. Фінансовий менеджмент: Навчальний посібник. – Х.:ВД «ІНЖЕК», 2003 р. – 240 с.
17. Карпова Т.П. Управленческий учет. Учебник для вузов. – М.: ЮНИТИ, 2001. – 350 с.
18. Контроллинг в бизнесе. Методологические и практические основы построения контроллинга в организациях / А.М. Карминский, Н.И. Оленев, А.Г. Примак, С.Г. Фалько. – 2-е изд. – М.: Финансы и статистика, 2002. – 256 с.: ил.
19. Лихачова О.Н. Финансовое планирование на предприятии: Учеб. пособие. – М.: ООО «ТКВелби», 2003. – 264 с.
20. Мескон М.Х., Альберт М., Хедоури Ф. Основы менеджмента: Пер. с англ. – М.: Дело, 1993. – 702с.
21. Николаева О.Е., Шишкова Т.В. Управленческий учет. – М.: Издательство УРСС, 1997. – 368 с.
22. Рясних Є.Г. Основи фінансового менеджменту. Навчальний посібник. –К.: Скарби, 2003. -238 с.
23. Сергеев И.В., Шипицын А.В. Оперативное финансовое планирование на предприятии. – М.: Финансы и статистика, 2002. – 288 с.: ил.
24. Сухарева Л.А., Петренко С.Н. Контроллинг – основа управления бизнесом. – К.: Эльга, Ника-Центр, 2002. – 208 с.
25. Теплова Т.В. Планирование в финансовом менеджменте. – М.: Изд. «Магистр», 1998. – 324 с.
26. Терещенко О.О. Фінансова діяльність суб`єктів господарювання: Навч. посібник. – К.: КНЕУ, 2003. – 554 с.
27. Фінанси підприємств: Підручник / Кер. авт. кол. і наук. ред. проф. А.М. Поддєрьогін. – 4-те вид., перероб. та доп. – К.: КНЕУ, 2002. – 571 с.: іл.
28. Фінансовий аналіз: Навчальний посіб. / Г.В. Митрофанов, Г.О. Кравченко, Н.С. Барабаш та ін.; За ред. проф. Г.В. Митрофанова. – К.: Київ нац. торг.-екон. ун-т.: 2002, - 301 с.
29. Хруцкий В.Е., Сизова Т.В., Гамаюнов В.В. Внутрифирменное бюджетирование: Настольная книга по постановке финансового планирования. – М.: Финансы и статистика, 2002. – 400 с.: ил.
30. Шим Джай К., Джойл Г. Сигел. Финансовый менеджмент: Пер. с англ. – М.: ИИД «Филинь», 1996. – 400 с.
31. Щиборщ К.В. Бюджетирование деятельности промышленных предприятий России. – М.: Издательство «Дело и Сервис», 2001. – 544 с.
32. Энциклопедия предпринимателя / сост.: С.М. Синельников, Г.Г. Соломоник, М.Б. Биржаков, Р.Б. Янборисова. – СПб.: ТОО «Олбис», АО «Сатись». – 1994. – 592 с.
Просмотр
ПросмотрПросмотреть с сайта...
Скачивание
СкачатьСкачать работу в архиве..
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Доповідь до курсової роботи - Стратегічне бюджетування в системі управління підприємством харчової промисловості
  • Доповідь за темою курсової роботи - Стратегічне бюджетування в системі управління підприємством харчової промисловості
  • Стратегічне бюджетування в системі управління підприємствами харчової промисловості
  • Стратегічне бюджетування в системі управління підприємством харчової промисловості (бакалаврская работа)
  • Стратегічне бюджетування в системі управління підприємством харчової промисловості (выпускная работа бакалавра)
  • Стратегічне бюджетування в системі управління підприємствами харчової промисловості
  • Територіальна організація харчової промисловості
  • Динаміка виробництва продуктів харчування і їх реалізація на ринку
  • Бюджетування і контроль витрат
  • Сучасний стан та особливості розміщення харчової промисловості України
  • Поліпшення системи планування як основної ланки управління підприємством
Cгенерировано за 0.085846 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...