Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства» (ID:19655)

| Размер: 31 кб. | Объем: 19 стр. | Стоимость: бесплатно | Добавлена: 07.11.2006 | Код продавца: 1 |
Содержание1. Кулінарна характеристика закусок 3
2. Етичні, естетичні та функціональні вимоги до метрдотеля, офіціанта 7
3. Національні смаки і особливості національного харчування туристів з Болгарії 13
Список використаних джерел 19

Литература1. Болгария: Путеводитель / Гельмут Вайс (авт.текста). — М. : Дубль В, 1997. — 96с.
2. Кухни стран мира: Приятного аппетита; Домашние заготовки; Сервировка стола. — М. : Юнисам, 1993. — 398с.
3. Новоженов Ю.М., Сопина Л.Н. Зарубежная кухня. – М.: Высшая школа, 1990. – 288 с.
4. Новоженов Юрий Михайлович, Сопина Лидия Николаевна. Кухни народов мира: Практ. пособие — 2. изд. — М. : Высшая школа, 1993. — 288с.
5. Ресторанный бизнес. Как открыть и успешно управлять рестораном: Пер. с англ. - М.: РосКонсульт, 1999.-272 с.
6. Чмир Володимир-Богдан Дмитрович. Слов'янська кухня. — Львів : Світ, 1997. — 192с.
7. Школа Ігор Миколайович, Ореховська Тетяна Миколаївна, Козьменко Ілля Дмитрович, Лощенюк Ірина Романівна, Кравчук Роксолана Вячеславівна. Менеджмент туристичної індустрії: Навч. посібник для студ. вищих навч. закл.— Чернівці : Книги - ХХІ, 2003. — 595с.
8. http://archive.travel.ru/bulgaria/5050.html
9. www.restoran.ua
10. http://www.homejungle.km.ru/cook/prasd/prasd01.htm
11. http://www.secreti.info/presn.html
12. http://ostriv.in.ua/index.php?option=com_content&task=view&id=124&st=1&st_name=rnd&Itemid=-5
13. http://www.cafespb.ru/restorator/oficiant/
Просмотр
ПросмотрПросмотреть с сайта...
Скачивание
СкачатьСкачать работу в архиве..
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Конспект з предмету Організація ресторанного господарства
  • Організація обслуговування
  • Вдосконалення обслуговування на підприємствах ресторанного бізнесу (на прикладі будь-якого ресторану Києва)
  • Організація готельного господарства, виробництва та обслуговування в ресторанному господарстві
  • Організація обслуговування ресторанного господарства
  • Система ресторанного господарства в туризмі
  • СИСТЕМА РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА В ТУРИЗМІ
  • Організація харчування туристів в готельному комплексі на прикладі ВАТ “Готельний комплекс “Русь”
  • Особливості харчування туристів у закладах ресторанного господарства в ГК
  • Організація обслуговування
  • Організація обслуговування святкових заходів для дітей в закладах ресторанного господарства
Cгенерировано за 0.057435 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...