Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

Тема: «Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства» (ID:19655)

| Размер: 31 кб. | Объем: 19 стр. | Стоимость: бесплатно | Добавлена: 07.11.2006 | Код продавца: 1 |
Содержание1. Кулінарна характеристика закусок 3
2. Етичні, естетичні та функціональні вимоги до метрдотеля, офіціанта 7
3. Національні смаки і особливості національного харчування туристів з Болгарії 13
Список використаних джерел 19

Литература1. Болгария: Путеводитель / Гельмут Вайс (авт.текста). — М. : Дубль В, 1997. — 96с.
2. Кухни стран мира: Приятного аппетита; Домашние заготовки; Сервировка стола. — М. : Юнисам, 1993. — 398с.
3. Новоженов Ю.М., Сопина Л.Н. Зарубежная кухня. – М.: Высшая школа, 1990. – 288 с.
4. Новоженов Юрий Михайлович, Сопина Лидия Николаевна. Кухни народов мира: Практ. пособие — 2. изд. — М. : Высшая школа, 1993. — 288с.
5. Ресторанный бизнес. Как открыть и успешно управлять рестораном: Пер. с англ. - М.: РосКонсульт, 1999.-272 с.
6. Чмир Володимир-Богдан Дмитрович. Слов'янська кухня. — Львів : Світ, 1997. — 192с.
7. Школа Ігор Миколайович, Ореховська Тетяна Миколаївна, Козьменко Ілля Дмитрович, Лощенюк Ірина Романівна, Кравчук Роксолана Вячеславівна. Менеджмент туристичної індустрії: Навч. посібник для студ. вищих навч. закл.— Чернівці : Книги - ХХІ, 2003. — 595с.
8. http://archive.travel.ru/bulgaria/5050.html
9. www.restoran.ua
10. http://www.homejungle.km.ru/cook/prasd/prasd01.htm
11. http://www.secreti.info/presn.html
12. http://ostriv.in.ua/index.php?option=com_content&task=view&id=124&st=1&st_name=rnd&Itemid=-5
13. http://www.cafespb.ru/restorator/oficiant/
Просмотр
ПросмотрПросмотреть с сайта...
Скачивание
СкачатьСкачать работу в архиве..
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Конспект з предмету Організація ресторанного господарства
  • Організація обслуговування
  • Вдосконалення обслуговування на підприємствах ресторанного бізнесу (на прикладі будь-якого ресторану Києва)
  • Організація готельного господарства, виробництва та обслуговування в ресторанному господарстві
  • Організація обслуговування ресторанного господарства
  • Система ресторанного господарства в туризмі
  • СИСТЕМА РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА В ТУРИЗМІ
  • Організація харчування туристів в готельному комплексі на прикладі ВАТ “Готельний комплекс “Русь”
  • Особливості харчування туристів у закладах ресторанного господарства в ГК
  • Організація обслуговування
  • Організація обслуговування святкових заходів для дітей в закладах ресторанного господарства
Cгенерировано за 0.040143 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів