Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Споживчий попит та реклама в ресторанному господарстві» (ID:18830)

| Размер: 25 кб. | Объем: 18 стр. | Стоимость: 30 грн. | Добавлена: 27.07.2007 | Код продавца: 3 |
СодержаниеВступ 2 1. Ресторанне господарство: сутність та особливості 4 2. Сучасні напрямки розвитку та задоволення споживчого попиту в ресторанах 7 3. Перспективні форми реклами в ресторанах 11 Висновки 16 Література 18 Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Литература1. Бутейкис Н.Г. Органнизация производства предприятий общественного питання. – М.: Наука, 1990. 2. Гостинничный и туристический бизнесс: Учебное пособие. – М.: Асоц.авторов и издателей «Тандем», 1998. 3. Карпова Г.А., Воронцова М.Г. Экономика современного туризма. – М.- СПб: «Герда», 1998. 4. Коршунов Н.В. Организация обслуживания в ресторанах. – М.: Высш. школа, 1980. 5. Кузнєцова Н.М. Основи економіки готельного та ресторанного гостподарства. – К.: Наукова думка, 1997. 6. Лесник А.Л., Чернышев А.В. Практика маркетинга в гостиничном и ресторанном бизнесе. – М.: АР «Товарищ», 2000. 7. Менеджмент гостиничного и ресторанного обслуживания. – М.: РМАТ, 1997. 8. Новолодская С.Л. Ресторанное и гостиничное дело / Учеб.-метод. пособие. – Чита: ЗИП, 1998. 9. Сокол Т.Г. Організація туристичної діяльності в Україні: Навч.посібник. – К.: Рокор, 2001. 10. Соколова М.В. История туризма. – М.: Дело, 2002. 11. Усов В.В. Организация обслуживания в ресторанах. – М.: Высш. шк., 1990. 12. Энциклопедия туризма: Справочник /Авт-сост. И.В.Зорин, В.А.Квартальнов. – М.: Финансы и статистика, 2001. 13. Інтернет-сайт Державного комітету статистики України (http://www.ukrstat.gov.ua/).
Дополнительная информация2409
Заказ Заказать Купить «Споживчий попит та реклама в ресторанному господарстві»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Ефективність рекламної компанії ресторану
  • Організація управлінської праці та основні напрямки її вдосконалення
  • Вдосконалення роботи складського господарства підприємств ресторанного господарства
  • Удосконалення організації виробництва у ресторані
  • Перспективи розвитку ресторанного господарства України
  • Альтернативні варіанти регулювання сукупного попиту
  • Контроль та управління якістю продукції
  • Контрольна робота з логістики в туризмі
  • Менеджмент в рестораному господарстві
  • Мінімальний споживчий бюджет, нормативний споживчий кошик, прожитковий мінімум
  • Мінімальний споживчий бюджет, нормативний споживчий кошик, прожитковий мінімум
Cгенерировано за 0.124715 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...