Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Розробити концепцію бару при боулінг-клубі, визначити асортимент продукції для закладу, надати характеристику організації роботи закладу» (ID:15027)

| Размер: 23 кб. | Объем: 16 стр. | Стоимость: 40 грн. | Добавлена: 17.03.2007 | Код продавца: 3 |
Содержание1. Функціонування вітчизняних боулінг-клубів 3 2. Забезпечення роботи бару в боулінг-клубі 7 3. Організація банкету зі споживанням коктейлів у барі 11 4. Робота бармена у ході обслуговування банкету в барі 13 5. Створення коктейлів у досліджуваному барі 14 Список літератури 17 Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Литература1. Гигиена питания /Ванханен В.Д, Майструк П.Н., Столмакова АИ. и др/. – К.: Здоров'я, 1980. – 304 с. 2. Коктейли и напитки: [Сб. рецептов]. – М.: Изд. центр «Терра», 1997. – 125 с. 3. Котлер Ф., Боуэн Дж., Мейкенз Дж. Маркетинг. Гостеприимство и туризм: Учебник для вузов / Под ред. Ноздревой Р.Б. – М.: ЮНИТИ, 1998. – 420 с. 4. Лавренов В.К., Лавренов Ю.В. Книга бармена. Приготовление коктейлей. – Донецк: Сталкер, 2004. – 320 с. 5. Ляпина И. Организация и технология гостиничного обслуживания. – М.: ПрофОбрИздат, 2001. – 206 с. 6. Мигальски Сью. Коктейли и пунши: классические и безалкогольные напитки. – М.: Крон- Пресс, 1996. – 120 с. 7. Организация и управление гостиничным бизнесом: Учебник / Под ред. Лесника А.Л., Мацицкого И.П., Чернышева А.В. – М.: Интел универсал, 2000. - Т-1. – 120 с. 8. Шмекль Петер. Классические коктейли: Свыше 100 ориг. рецептов излюбл. напитков со всего света: [Пер. с нем.]. – М.: Изд. центр «Терра», 1997. – 63 с. 9. Орлова Н.Я., Пономарьов П.Х. Товарознавство продовольчих товарів: Підручник / Київський національний торговельно-економічний ун-т. – Т. 3: Фрукти, ягоди, овочі, гриби та продукти їхньої переробки. – К., 2002. – 360 с.
Дополнительная информация1716
Рік написання: 2006
Заказ Заказать Купить «Розробити концепцію бару при боулінг-клубі, визначити асортимент продукції для закладу, надати характеристику організації роботи закладу»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Особливості організації роботи ресторану при розважальних закладах
  • Економіка та фінансування охорони здоров’я
  • Економіка і фінансування охорони здоров’я
  • Економіка і фінансування охорони здоров’я
  • Контрольна робота з економіки та фінансування охорони здоров’я
  • Економіка та фінансування охорони здоров’я
  • Організація роботи лікувально-профілактичного закладу (за матеріалами СМЦ „Оптима-Фарм”)
  • Організаційна культура та її значення в управлінні організацією
  • Підприємство роздрібної торгівлі (на прикладі підприємства) Бізнес-план ресторану
  • Аналіз господарчої діяльності дошкільного закладу
Cгенерировано за 0.153301 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...