Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

Тема: «Розробити концепцію бару у зоні відпочинку, описати коло надаваних послуг» (ID:14957)

| Размер: 94 кб. | Объем: 14 стр. | Стоимость: 35 грн. | Добавлена: 17.03.2007 | Код продавца: 3 |
Содержание1. Формування однієї з київських зон відпочинку на о-ві Галерний 3 2. Загальні аспекти забезпечення функціонування бару у зоні відпочинку 4 3. Проведення банкету зі споживанням коктейлів у барі 8 4. Робота бармена у ході обслуговування банкету в барі 13 Література 14 Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Литература1. Браймер Роберт А. Основы управления в индустрии гостеприимства. – М.: Аспект Пресс, 1995 – 382 с. 2. Гигиена питания /Ванханен В.Д, Майструк П.Н., Столмакова АИ. и др/. – К.: Здоров'я, 1980. – 304 с. 3. Гугучкина Т.И., Агеева Н.М. Вина, напитки, коктейли в домашних условиях. – Краснодар: Сов. Кубань, 1992. – 46 с. 4. Жаднов И.И. Коктейли приготовляются так... – Мурманск: Кн. изд-во, 1988. – 44 с. 5. Коктейли и напитки: [Сб. рецептов]. – М.: Изд. центр «Терра», 1997. – 125 с. 6. Котлер Ф., Боуэн Дж., Мейкенз Дж. Маркетинг. Гостеприимство и туризм: Учебник для вузов / Под ред. Ноздревой Р.Б. – М.: ЮНИТИ, 1998. – 420 с. 7. Крепкие напитки: Самогон, настойки, вина, коктейли / Е.Г.Маленкина (ред.-сост.) . – М.: АСТ, 2002. – 288 с. 8. Лавренов В.К., Лавренов Ю.В. Книга бармена. Приготовление коктейлей. – Донецк: Сталкер, 2004. – 320 с. 9. Ляпина И. Организация и технология гостиничного обслуживания. – М.: ПрофОбрИздат, 2001. – 206 с. 10. Мигальски Сью. Коктейли и пунши: классические и безалкогольные напитки. – М.: Крон- Пресс, 1996. – 120 с. 11. Организация и управление гостиничным бизнесом: Учебник / Под ред. Лесника А.Л., Мацицкого И.П., Чернышева А.В. – М.: Интел универсал, 2000. - Т-1. – 120 с. 12. Рецептуры коктейлей: Профессионалам и не только: [Справочник / Саламаха О. В., Фомин А. В.]. – М.: Родионова, 1997. – 176 с. 13. Шмекль Петер. Классические коктейли: Свыше 100 ориг. рецептов излюбл. напитков со всего света: [Пер. с нем.]. – М.: Изд. центр «Терра», 1997. – 63 с. 14. Орлова Н.Я., Пономарьов П.Х. Товарознавство продовольчих товарів: Підручник / Київський національний торговельно-економічний ун-т. – Т. 3: Фрукти, ягоди, овочі, гриби та продукти їхньої переробки. – К., 2002. – 360 с. 15. Товароведение продовольственных товаров. – М.: Экономика, 1982. – 374 с.
Дополнительная информация1638
Рік написання: 2006
Заказ Заказать Купить «Розробити концепцію бару у зоні відпочинку, описати коло надаваних послуг»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Особливості режиму праці і відпочинку різних груп працівників підприємств ресторанного господарства
  • Контрольна робота маркетинг
  • Аудит контрольна
  • Організація зимового молодіжного відпочинку для студентської молоді .
  • Організація зимового молодіжного відпочинку для студентської молоді
  • Організація зимового відпочинку для студентської молоді
  • Особливості обслуговування в готелі туристів на відпочинку
  • Сучасний стан та перспективи розвитку гірськолижного відпочинку у Польші
  • Менеджмент персоналу (Блок 1)
  • К/Р Аудит
Cгенерировано за 0.211171 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів