Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Розробити концепцію бару у зоні відпочинку, описати коло надаваних послуг» (ID:14957)

| Размер: 94 кб. | Объем: 14 стр. | Стоимость: 35 грн. | Добавлена: 17.03.2007 | Код продавца: 3 |
Содержание1. Формування однієї з київських зон відпочинку на о-ві Галерний 3 2. Загальні аспекти забезпечення функціонування бару у зоні відпочинку 4 3. Проведення банкету зі споживанням коктейлів у барі 8 4. Робота бармена у ході обслуговування банкету в барі 13 Література 14 Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Литература1. Браймер Роберт А. Основы управления в индустрии гостеприимства. – М.: Аспект Пресс, 1995 – 382 с. 2. Гигиена питания /Ванханен В.Д, Майструк П.Н., Столмакова АИ. и др/. – К.: Здоров'я, 1980. – 304 с. 3. Гугучкина Т.И., Агеева Н.М. Вина, напитки, коктейли в домашних условиях. – Краснодар: Сов. Кубань, 1992. – 46 с. 4. Жаднов И.И. Коктейли приготовляются так... – Мурманск: Кн. изд-во, 1988. – 44 с. 5. Коктейли и напитки: [Сб. рецептов]. – М.: Изд. центр «Терра», 1997. – 125 с. 6. Котлер Ф., Боуэн Дж., Мейкенз Дж. Маркетинг. Гостеприимство и туризм: Учебник для вузов / Под ред. Ноздревой Р.Б. – М.: ЮНИТИ, 1998. – 420 с. 7. Крепкие напитки: Самогон, настойки, вина, коктейли / Е.Г.Маленкина (ред.-сост.) . – М.: АСТ, 2002. – 288 с. 8. Лавренов В.К., Лавренов Ю.В. Книга бармена. Приготовление коктейлей. – Донецк: Сталкер, 2004. – 320 с. 9. Ляпина И. Организация и технология гостиничного обслуживания. – М.: ПрофОбрИздат, 2001. – 206 с. 10. Мигальски Сью. Коктейли и пунши: классические и безалкогольные напитки. – М.: Крон- Пресс, 1996. – 120 с. 11. Организация и управление гостиничным бизнесом: Учебник / Под ред. Лесника А.Л., Мацицкого И.П., Чернышева А.В. – М.: Интел универсал, 2000. - Т-1. – 120 с. 12. Рецептуры коктейлей: Профессионалам и не только: [Справочник / Саламаха О. В., Фомин А. В.]. – М.: Родионова, 1997. – 176 с. 13. Шмекль Петер. Классические коктейли: Свыше 100 ориг. рецептов излюбл. напитков со всего света: [Пер. с нем.]. – М.: Изд. центр «Терра», 1997. – 63 с. 14. Орлова Н.Я., Пономарьов П.Х. Товарознавство продовольчих товарів: Підручник / Київський національний торговельно-економічний ун-т. – Т. 3: Фрукти, ягоди, овочі, гриби та продукти їхньої переробки. – К., 2002. – 360 с. 15. Товароведение продовольственных товаров. – М.: Экономика, 1982. – 374 с.
Дополнительная информация1638
Рік написання: 2006
Заказ Заказать Купить «Розробити концепцію бару у зоні відпочинку, описати коло надаваних послуг»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Особливості режиму праці і відпочинку різних груп працівників підприємств ресторанного господарства
  • Контрольна робота маркетинг
  • Аудит контрольна
  • Організація зимового молодіжного відпочинку для студентської молоді .
  • Організація зимового молодіжного відпочинку для студентської молоді
  • Організація зимового відпочинку для студентської молоді
  • Особливості обслуговування в готелі туристів на відпочинку
  • Сучасний стан та перспективи розвитку гірськолижного відпочинку у Польші
  • Менеджмент персоналу (Блок 1)
  • К/Р Аудит
Cгенерировано за 0.680163 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...