Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Раціональне природокористування та охорона довкілля при виробництві сухих сніданків» (ID:14685)

| Размер: 70 кб. | Объем: 35 стр. | Стоимость: 50 грн. | Добавлена: 17.03.2007 | Код продавца: 3 |
СодержаниеВступ 3 Розділ І. Організація виготовлення сухих сніданків на підприємстві ТОВ «Експо-Пак» 5 1.1. Організаційно-правовий статус, напрямки господарської діяльності та система управління підприємства 5 1.2. Аналіз основних показників господарської діяльності компанії 8 1.3. Виробництво сухих сніданків на підприємстві «Експо-Пак» 11 Розділ ІІ. Організація природоохоронної діяльності на досліджуваному підприємстві 18 2.1. Принципи екологічного менеджменту при виробництві сухих сніданків 18 2.2. Безвідхідні та маловідхідні технології, що застосовуються при виробництві сухих сніданків 20 2.3. Реєстр нормативних екологічних вимог на підприємстві 22 2.4. Залучення персоналу підприємства в природоохоронну діяльність 23 Розділ ІІІ. Системи експертиз та моніторингу за екологічною ситуацією у ТОВ «Експо-Пак» 27 Висновки 33 Література 35 Додатки 39 Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Литература1. Кодекс законів про працю України та інше законодавство про працю, Українська правнича фундація. – К.,1995. 2. Закон України «Про власність» // Відомості Верховної Ради. – 1991, № 20. – с.249. 3. Закон України «Про господарські товариства» // Відомості Верховної Ради. – 1991, № 49. – с.682. 4. Закон України «Про охорону праці» // Інформаційний сервер Верховної Ради України www.rada.gov.ua 5. Закон України «Про підприємства в Україні» // Відомості Верховної Ради. – 1991, № 24. – с.272. 6. О стандартизации и сертификации. Декрет КМ Украины от 10.05.93 №46-93 //Голос Украины 28.05.93. 7. ДСТУ ІСО 14001-97. Системи управління навколишнім середовищем. Склад та опис елементів і настанови щодо їх застосування. – К.: Держстандарт, 1998. 8. ДСТУ 2418:2003. Концентрати харчові. Загальні технічні умови / В... Докука (розроб.). – Офіц. вид. – К.: Держспоживстандарт України, 2004. – ІІІ, 8с. – (Національний стандарт України). 9. Постанова від 25 серпня 2004 р. №1112 «Деякі питання розслідування та ведення обліку нещасних випадків, професійних захворювань і аварій на виробництві» // Офіційний вісник України вiд 17.09.2004. – № 35.– С.55. 10. Андрейцев В.І. Право екологічної безпеки: навчальний та науково-практичний посібник. – К., 2002. – 332 с. 11. Ансофф И. Новая корпоративная стратегия. – СПб.: Питер, 1999. – 413 с. 12. Багиев Г.Л. Основы организации маркетинговой деятельности на предприятии. – Л.: Обл. правл. ВНТОЭ, 1990. – 93 с. 13. Балацкий О.Ф., Жулавский А.Ю., Семененко В.А. и др. Природоохранная и ресурсосберегающая деятельность на промышленных предприятиях. – М.: ВИНИТИ, 1990. – 182 с. 14. Безпека продуктів харчування: Основи законодавства / Українська наукова асоціація Національний аграрний ун-т / Микола Іванович Малишко (упоряд.). – К.: НАУ, 2002. – 24 с. 15. Веклич О. Врахування екологічного чинника в системі національних рахунків // Економіка України. – 1997. – № 12. – C. 4 – 5. 16. Воюш О.Ю. Управление капитальными вложениями пищевого предприятия // Хлебопродукты. – 1996. – № 5. – С. 17 – 25. 17. Гейк П., Джексон П. Вчись аналізувати ринок. Методика і практика. – Львів: Укр.-амер. фонд «Сейбр-світло», 1995. – 270 с. 18. Гигиена питания /Ванханен В.Д, Майструк П.Н., Столмакова АИ. и др/. – К.: Здоров'я, 1980. – 304 с. 19. Голубков Е.П. Основы маркетинга. – М.: Финпресс, 1999. – 650 с. 20. Гончаренко О.М. Методи управління підприємствами харчування України в умовах формування ринкових відносин: Автореф. дис... канд. екон. наук: 08.06.02 / Київський держ. торговельно- економічний ун-т. – К., 1996. – 20 с. 21. Грабар І.Г., Титаренко В.Є. Система технологій і основи бізнес-планування. – Житомир: ЖІТІ, 2002. – 128 с. 22. Довідник з питань економіки та фінансування природокористування і природоохоронної діяльності. – К.: Геопринт, 2000. – 412 с. 23. Дусанюк Ж.П., Шевчук В.Я., Дусанюк С.В. Система технологій. – Вінниця: ВДТУ, 2002. – 98 с. 24. Економіка підприємства. (В 2 т.) / За ред. С.Ф. Покропивного. – К.: Хвиля-Прес, 1995. 25. Казаков Е.Д. Биохимия зерна и продуктов его переработки. – М.: Агропромиздат, 1989. – 367 с. 26. Калакура М.М., Егорова В.І., Тарасенко Е.В., Ратушенко А.Т. Технология производства кулинарных изделий с использованием овощных и фруктовых порошков // Экспрес-информация. Сер. «Общественное питание». – Вып. 6. – М., 1988. – С. 1 – 25. 27. Мглинец А., Ловачева Г., Алешина Л. Справочник технолога общественного питания. – М.: ИД «Колос», 2000. – 418 с. 28. Мец В.О. Економічний аналіз фінансових результатів та фінансового стану підприємства. – К.: КНЕУ, 1999. – 132 с. 29. Немцова З.С. Основы хлебопечения. – М.: Агропромиздат, 1986. – 287 с. 30. Никуленкова Т.Т., Лавриненко Ю.И., Ястина Г.М. Проектирование предприятий общественного питания. – М: Издательство «Колос», 2002. – 472с. 31. Пилипчук М. Роль екологічних фондів у період переходу до ринкової економіки // Економіка України. – 1998. – № 2. – С. 5 – 8. 32. Ратушенко А.Т. Технологія кондитерських виробів з використанням яблучного порошку: Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 Київ. нац. торг.-екон. ун-т. – К., 2001. – 17 с. 33. Сєров Г.П. Екологічний аудит. Концептуальні й організаційно-правові основи. – К.: Наукова думка, 2000. – 768 с. 34. Стратегическое планирование. Под ред. Уткина Э.А. – М.: ЭКМОС, 1998. – 416 с. 35. Товароведение продовольственных товаров. – М.: Экономика, 1982. – 374 с. 36. Тюрюканов А., Шевчук А. Защита от вредных воздействий // Страховое ревю. – № 5. – 1998. – С. 30. 37. Уразов В.А. Организация труда и управления на предприятиях легкой промышленности. – М.: Легпромбытиздат, 1990. – 239 с. 38. Фримантл М. Химия в действии. В 2-х томах. – Т. 2. – М.: Мир, 1991. – 622 с. 39. Химический состав пищевых продуктов / Под ред. Покровского А.А. – М.: «Пищевая промышленность», 1976. – 673 с. 40. Цейтлин М.А., Райко В.Ф. Система технологий. – Х.: НТУ «ХПИ», 2001. – 120с. 41. Экерт А. Выпечка хлеба. – М.: Алаборъ, 1996. – 151 с. 42. Юрченко С.Л. Розробка технології багатофункціональних напівфабрикатів для виробництва солодких страв з пінною структурою: Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Харківська держ. академія технології та організації харчування. – Х., 1999. – 19 с.
Дополнительная информация1263
Рік написання: 2006
Заказ Заказать Купить «Раціональне природокористування та охорона довкілля при виробництві сухих сніданків»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Контрольна робота екологія
  • Порівняльна характеристика асортименту та якості молочних консервів для дитячого харчування вітчизняного та зарубіжного виробництва і оцінка їх конкурентоспроможності (за матеріалами ТОВ “Промінь”)
  • Права спеціального природокористування
  • Контрольна з екології
  • Кр екологія
  • Головні розділи економіки природокористування
  • Розслідування та облік нещасних випадків на виробництві
  • Розслідування та облік нещасних випадків на виробництві
  • Економічна суть природокористування
  • Основні напрями и форми антропогенного впливу на довкілля
Cгенерировано за 0.144682 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...