|
Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів!
Це мабуть найбільший банк рефератів в Україні.
На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.
Шукаєте реферат - просто зайдіть на Інститут.com.ua!
|
|
-
Аудит виробничих запасів
Вступ 3
1. Мета і завдання аудиту виробничих запасів 4
2. Нормативна база аудиту виробничих запасів 7
3. Предметна область аудиторського досліджень 14
4. Проведення аудиту виробничих запасів 22
4.1. Програма аудиту виробничих запасів 23
4.2. Перевірка стану збереження запасів 24
4.3. Перевірка повноти оприбуткування, правильності списання, оцінки та обліку запасів 26
4.4. Списання виробничих запасів 29
4.5. Перевірка дотримання податкового законодавства 32
Висновок 37
Список використаної літератури 39
Мета роботи. Описати процес аудиту виробничих запасів.
Предметом дослідження курсової роботи являється аудит виробничих запасів підприємства.
-
Стратегічне бюджетування в системі управління підприємствами харчової промисловості
ВСТУП ... 4
РОЗДІЛ 1. Теоретичні засади стратегічного бюджетування на підприємствах харчової промисловості 8
1.1 Економічна сутність та роль стратегічного бюджетування в управлінні підприємствами харчової промисловості 8
1.2 Мета та завдання стратегічного бюджетування на підприємствах харчової промисловості 15
1.3. Основні етапи стратегічного бюджетування на підприємствах харчової промисловості 21
РОЗДІЛ 2. Дослідження стану стратегічного бюджетування на підприємстві ТОВ "..." 31
2.1 Комплекс задач стратегічного бюджетування ТОВ "..." 31
2.2 Система інформаційного забезпечення стратегічного бюджетування на ТОВ "..." 48
2.3 Оцінка стратегічної позиції ТОВ "..." 70
РОЗДІЛ 3. Обґрунтування системи стратегічних бюджетів підприємства ТОВ "..." 88
3.1 Розробка стратегічних цільових параметрів діяльності ТОВ "..." 88
3.2 Обґрунтування системи стратегічних бюджетів ТОВ "..." 96
ВИСНОВКИ І ПРОПОЗИЦІЇ 109
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 114
ДОДАТКИ 120
-
Територіальна організація харчової промисловості
Вступ 3
Розділ 1. Визначення місця і значення харчової промисловості в господарському комплексі України 5
Розділ 2. Сучасний стан харчової промисловості в Україні 8
Розділ 3 Територіальна організація харчової промисловості 11
Розділ 4. Перспективи розвитку і розміщення харчової промисловості в умовах ринкової економіки 23
Висновки 29
Список використаної літератури 31
-
Аналіз ефективності використання основних фондів на підприємствах харчової промисловості (на прикладі ЗАТ)
Вступ 3
Розділ 1. Техніко-економічна характеристика підприємства 5
1.1 Організаційно-економічна характеристика підприємства 5
1.2 Інтегральна оцінка фінансового стану підприємства 10
1.3 Діагностика банкрутства підприємства 15
1.4 Економічна сутність основних фондів 28
Розділ 2. Аналіз ефективності використання основних фондів ЗАТ „Фудс Компані” 32
2.1 Аналіз основних показників ефективності використання виробничих фондів підприємства 32
2.2 Резерви підвищення ефективності використовування основних засобів харчової галузі промисловості 39
Висновки 48
Список використаної літератури 50
Додатки 52-60
Основна мета даної роботи полягає у дослідженні ефективності використання основних фондів на підприємствах харчової промисловості.
Об`єкт дослідження – ефективність виробництва на підприємствах харчової промисловості у сучасних умовах.
Предмет дослідження – аналіз ефективності використання основних фондів і виробничих потужностей підприємства харчової промисловості.
Курсова робота складається із вступу, основної частини та висновків. У вступі обґрунтовується актуальність обраної теми, визначаються мета, завдання, об’єкт та предмет дослідження.
Основна частина присвячена дослідженню поставленої проблеми. У висновках сформульовано основні результати дослідження.
-
Динаміка виробництва продуктів харчування і їх реалізація на ринку
ВСТУП 3
1. Територіальна організація харчової промисловості. 4
2. Місце і значення харчової промисловості в господарському комплексі України. 16
3. Динамка виробництва продуктів харчування і їх реалізація на ринку 19
4. Основні шляхи у вирішенні проблем харчової промисловості 24
ВИСНОВОК 27
Список використаних джерел: 29
Додаток №1 30
-
Стратегічне бюджетування в системі управління підприємством харчової промисловості (выпускная работа бакалавра)
Вступ 3
Розділ 1. Теоретичні засади стратегічного бюджетування на підприємствах харчової промисловості 7
1.1 Економічна сутність та роль стратегічного бюджетування в управлінні підприємствами харчової промисловості 7
1.2 Мета, завдання та основні етапи стратегічного бюджетування на підприємствах харчової промисловості 13
Розділ 2 Дослідження стану фінансово-господарської діяльності на підприємстві ТОВ "..." 20
2.1 Дослідження стану управління активами підприємства та джерелами їх утворення 20
2.2 Оцінка політики формування фінансових результатів на підприємстві 29
2.3. Аналіз грошового обігу підприємства 36
Розділ 3. Обґрунтування системи стратегічних бюджетів підприємства ТОВ "..." 39
Висновки і пропозиції 48
Список використаної літератури 51
Додатки 54
-
Стратегічне бюджетування в системі управління підприємством харчової промисловості (бакалаврская работа)
Вступ 4
Розділ 1. Теоретичні засади стратегічного бюджетування на підприємствах харчової промисловості 8
1.1 Економічна сутність та роль стратегічного бюджетування в управлінні підприємствами харчової промисловості 8
1.2 Мета, завдання та основні етапи стратегічного бюджетування на підприємствах харчової промисловості 14
Розділ 2 Дослідження стану фінансово-господарської діяльності на підприємстві ТОВ "..." 21
2.1 Дослідження стану управління активами підприємства та джерелами їх утворення 21
2.2 Оцінка політики формування фінансових результатів на підприємстві 30
2.3. Аналіз грошового обігу підприємства 37
Розділ 3. Обґрунтування системи стратегічних бюджетів підприємства ТОВ "..." 40
Висновки і пропозиції 49
Список використаної літератури 52
Додатки 55
-
Економічний аналіз
1. Аналіз маркетингової діяльності підприємств харчової промисловості. 3
2. Особливості аналізу собівартості продукції на підприємствах харчової промисловості. 7
Задача 1. 11
Задача 2. 11
Задача 3. 13
Задача 4. 15
Задача 5. 16
Задача 6. 17
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 20
-
Організація і методика аудиту виробничих запасів і МШП підприємства (на прикладі діяльності ВАТ “Фаворит”)
ЗМІСТ
ВСТУП………………...…………………………………………………….........………3
РОЗДІЛ 1. Теоретичні аспекти організації аудиту виробничих запасів і МШП підприємства.
1.1. Аналіз основних понять і наукових напрямків з аудиту основних засобів……………………………………………………………………………………..4
1.1.1. Зміст основних понять з аудиту виробничих запасів в літературних джерелах…………………………………………………………………..………………4
1.1.2. Зміст основних понять з аудиту виробничих запасів в нормативних документах………………………………………………………..……………………….7
1.2. Розробка методики аудиту виробничих запасів…………..……………13
РОЗДІЛ 2. Аудит виробничих запасів підприємства на підготовчому етапі перевірки.
2.1. Застосування процедури схвалення клієнта. Порядок укладання договору на проведення аудиту……………………………………………………...17
2.2. Визначення системи внутрішнього контролю та системи обліку. Встановлення ступеня ризику контролю……………………………………………19
2.3. Підготовка плану і програми перевірки………………………………20
РОЗДІЛ 3. Аудит виробничих запасів і МШП підприємства.
3.1. Методи перевірки і контрольні процедури з аудиту виробничих запасів…..…………………………………………………………………………………22
3.2. Етапи аудиту виробничих запасів підприємства………………………...23
3.3. Формування робочих документів аудитора……………………………25
3.4. Підготовка підсумкової документації по результатах аудиту виробничих запасів підприємства………………………………………………….26
ВИСНОВКИ І ПРОПОЗИЦІЇ………………………………………………....…………27
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ЛІТЕРАТУРНИХ ДЖЕРЕЛ………….….…………….29
ДОДАТКИ………..……………………………………………………………………….30
-
Облік надходження та наявності виробничих запасів
ВСТУП 3
1.Характеристика виробничих запасів 4
2.Класифікація запасів та визначення їх вартості 6
3.Оцінка виробничих запасів (надходження, вибуття) 7
4.Облік виробничих запасів (надходження, вибуття) 10
5.Документування руху виробничих запасів 14
6.Організація фінансового та податкового обліку виробничих запасів підприємства 16
Висновки та пропозиції 24
Список використаних джерел 25
Cгенерировано за 0.012096 секунд
|