|
Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів!
Це мабуть найбільший банк рефератів в Україні.
На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.
|
Шукаєте реферат - просто зайдіть на Інститут.com.ua! |
|
-
Бізнес планування – туристичної діяльності
(Випускна робота)
Вступ 3
Розділ 1. Бізнес-план як економічний інструмент 6
1.1. Сутність, причини та завдання бізнес-планування 6
1.2. Структура і види бізнес-планів 10
1.3 Функції і завдання бізнес-плану 19
Розділ 2. Особливості аналізу діяльності підприємств на підставі бізнес-плану 22
2.1 Бізнес-план як інструмент контролю за доходами та витратами 22
2.2 Інвестиційна діяльність підприємства 33
2.3 Ефективність бізнес-плану на прикладі туристичного підприємства 39
Висновки 47
Список використаної літератури 51
Додаток 1 56
-
РОЗРОБКА БІЗНЕС-ПЛАНУ
ВСТУП 3
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ПРОЦЕСУ БІЗНЕС-ПЛАНУВАННЯ НА ПІДПРИЄМСТВІ 5
1.1. Загальні вимоги до стилю написання бізнес-плану 5
1.2. Цілі розробки бізнес-планів 7
1.3. Методологія та стадії розробки бізнес-плану 9
1.4. Основні правила оформлення бізнес-плану 13
1.5. Інформаційне забезпечення підготовки бізнес-плану 15
РОЗДІЛ 2. РОЗРОБКА БІЗНЕС-ПЛАНУ 19
1. Резюме проекту 19
2. Аналіз стану справ у галузі 20
3. Сутність запропонованого проекту 22
4. Оцінка зовнішнього середовища бізнесу 23
5. Організаційний план 24
6. Персонал і управління 26
7. План виробництва 30
8. План маркетингу 34
9. Оцінка ризиків та страхування 37
10. Фінансовий план і фінансова стратегія 39
ВИСНОВКИ 41
ЛІТЕРАТУРА 43
-
Розробка бізнес-плану відкриття ресторану
Вступ 3
Розділ 1. Теоретичні засади бізнес-планування 5
1.1. Сутнісна характеристика бізнес-планування та цілі розробки бізнес-плану 5
1.2. Загальна методологія розробки бізнес-плану 9
1.3. Зміст і структура бізнес-плану 13
Висновки до розділу 1 29
Розділ 2. Розробка бізнес-плану з відкриття ресторану «Шинок» мережі «Мирова карта» 32
2.2. Опис підприємства та продукції 32
2.3. Аналіз ринку 40
2.4. Маркетинг-план 48
2.5. Організаційний план 50
2.6. Виробничий план 56
2.7. Фінансовий план 64
2.8. Оцінка ризиків і страхування 76
2.9. Оцінка ефективності проекту 78
Висновки до розділу 2 81
Висновки 83
Список використаної літератури 85
-
БІЗНЕС-ПЛАН РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВА
ЗМІСТ
ВСТУП 4
РОЗДІЛ 1 7
1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ БІЗНЕС-ПЛАНУВАННЯ 7
1.1Призначення бізнес-планів 7
1.2 Складові частини бізнес-плану. Методи складання бізнес-плану. 12
1.3 Нормативно правові аспекти бізнес-планування. 31
РОЗДІЛ 2 35
АНАЛІТИЧНИЙ РОЗДІЛ 35
2.1 Загальна характеристика підприємства 35
2.2 Аналіз техніко-економічних показників діяльності підприємства. 40
2.3 Сучасний стан та перспективи розвитку підприємства 48
РОЗДІЛ 3 63
БІЗНЕС-ПЛАН РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВА 63
3.1 Стратегія маркетингу 63
3.2 План виробництва 67
3.4 Фінансовий план 70
3.5 Програма інвестування 78
3.7 Оцінка ризиків та страхування 79
ВИСНОВОК 82
ЛІТЕРАТУРА 84
ДОДАТКИ 91
-
БІЗНЕС-ПЛАН РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВА
ЗМІСТ
ВСТУП 4
РОЗДІЛ 1 7
1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ БІЗНЕС-ПЛАНУВАННЯ 7
1.1Призначення бізнес-планів 7
1.2 Складові частини бізнес-плану. Методи складання бізнес-плану. 12
1.3 Нормативно правові аспекти бізнес-планування. 31
РОЗДІЛ 2 35
АНАЛІТИЧНИЙ РОЗДІЛ 35
2.1 Загальна характеристика підприємства 35
2.2 Аналіз техніко-економічних показників діяльності підприємства. 40
2.3 Сучасний стан та перспективи розвитку підприємства 48
РОЗДІЛ 3 63
БІЗНЕС-ПЛАН РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВА 63
3.1 Стратегія маркетингу 63
3.2 План виробництва 67
3.4 Фінансовий план Програма інвестування 70
3.5 Оцінка ризиків та страхування 79
ВИСНОВОК 82
ЛІТЕРАТУРА 84
ДОДАТКИ 91
-
БІЗНЕС-ПЛАН РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВА
ЗМІСТ
ВСТУП 4
РОЗДІЛ 1 7
1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ БІЗНЕС-ПЛАНУВАННЯ 7
1.1Призначення бізнес-планів 7
1.2 Складові частини бізнес-плану. Методи складання бізнес-плану. 12
1.3 Нормативно правові аспекти бізнес-планування. 31
РОЗДІЛ 2 35
АНАЛІТИЧНИЙ РОЗДІЛ 35
2.1 Загальна характеристика підприємства 35
2.2 Аналіз техніко-економічних показників діяльності підприємства. 40
2.3 Сучасний стан та перспективи розвитку підприємства 48
РОЗДІЛ 3 63
БІЗНЕС-ПЛАН РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВА 63
3.1 Стратегія маркетингу 63
3.2 План виробництва 67
3.4 Фінансовий план 70
3.5 Програма інвестування 78
3.7 Оцінка ризиків та страхування 79
ВИСНОВОК 82
ЛІТЕРАТУРА 84
ДОДАТКИ 91
-
БІЗНЕС-ПЛАН РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВА
ЗМІСТ
ВСТУП 4
РОЗДІЛ 1 7
1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ БІЗНЕС-ПЛАНУВАННЯ 7
1.1Призначення бізнес-планів 7
1.2 Складові частини бізнес-плану. Методи складання бізнес-плану. 12
1.3 Нормативно правові аспекти бізнес-планування. 31
РОЗДІЛ 2 35
АНАЛІТИЧНИЙ РОЗДІЛ 35
2.1 Загальна характеристика підприємства 35
2.2 Аналіз техніко-економічних показників діяльності підприємства. 40
2.3 Сучасний стан та перспективи розвитку підприємства 48
РОЗДІЛ 3 63
БІЗНЕС-ПЛАН РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВА 63
3.1 Стратегія маркетингу 63
3.2 План виробництва 67
3.4 Фінансовий план Програма інвестування 70
3.5 Оцінка ризиків та страхування 79
ВИСНОВОК 82
ЛІТЕРАТУРА 84
ДОДАТКИ 91
-
Інформаційно-аналітичне забезпечення бізнес-планування туристичної фірми
ВСТУП 3
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ЗАСАДИ БІЗНЕС-ПЛАНУВАННЯ 5
1.1. Сутність та інформаційне забезпечення підготовки бізнес-плану 5
1.2. Зміст і загальна методологія розробки бізнес-плану 11
1.3. Туристичний бізнес як перспективний напрямок бізнес-планування 20
РОЗДІЛ 2. ДОСЛІДЖЕННЯ БІЗНЕС-ПЛАНУВАННЯ ТУРИСТИЧНОЇ ФІРМИ 27
2.1. Загальна характеристика об’єкта дослідження 27
2.2. Інформаційно-аналітичне забезпечення бізнес-плану 36
2.3. Бізнес-план 40
РОЗДІЛ 3. ЕКОНОМІЧНЕ ОБҐРУНТУВАННЯ БІЗНЕС-ПЛАНУ ТУРИСТИЧНОЇ ФІРМИ І РЕКОМЕНДОВАНІ ЕТАПИ ЙОГО РЕАЛІЗАЦІЇ 54
3.1. Розрахунок показників ефективності бізнес-плану туристичної фірми 54
3.2. Характеристика бізнес-плану 60
ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ 63
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ ТА ДЖЕРЕЛ 66
ДОДАТКИ 69
-
Проект бізнес-плану розвитку підприємства
ВСТУП 3
І. ТЕОРЕТИЧНІ ЗАСАДИ БІЗНЕС-ПЛАНУВАННЯ 5
1.1. Сутність та функції бізнес-планування 5
1.2. Методологія розробки бізнес-плану 14
1.3. Досвід розробки бізнес-плану 21
ІІ. АНАЛІЗ ФІНАНСОВО-ЕКОНОМІЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА 24
2.1. Загальна характеристика підприємства 24
2.2. Аналіз організаційно-технічного рівня підприємства 26
ІІІ. РОЗРОБКА БІЗНЕС-ПЛАНУ ПІДПРИЄМСТВА 32
3.1. Вступна частина 32
3.2. Аналіз положення справ у галузі 34
3.3. Істота запропонованого проекту 37
3.4. Виробничий план 38
3.5. Організаційний план 40
3.6. План маркетингу 41
3.6. Фінансовий план 45
3.7. Оцінка ризику 53
ВИСНОВКИ 56
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 60
ДОДАТОК А 64
ДОДАТОК Б 65
-
Створення та державна реэстрація фірми
Вступ 4
Розділ І. Організація створення та державна реєстрація ПП „Олімп” 5
Розділ ІІ. Бізнес-план ПП „Олімп” 16
2.1Резюме до бізнес-проекту 19
2.2 Загальна характеристика бізнес-ідеї 20
2.3 Дослідження ринку та план маркетингу 23
2.4 Виробничий план проекту – відкриття магазину „Олімп” 24
2.4 Організаційний план 25
2.5 Фінансовий план 27
2.6 Оцінка можливих ризиків 30
Розділ ІІІ. Розробка господарських договорів 32
Висновки 41
Список використаної літератури 42
-
Проблеми просування вітчизняних товарів на зовнішній ринок
ВСТУП 5
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ БІЗНЕС-ПЛАНУВАННЯ 9
1.1 Суть та цілі розробки бізнес-плану 9
1.2 Структура бізнес-плану та зміст його основних розділів 12
1.3 Вибір каналів збуту та політика ціноутворення 26
РОЗДІЛ 2. РОЗРОБКА БІЗНЕС-ПЛАНУ РОЗВИТКУ ІМПОРТНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ВАТ «СОНЯЧНА ДОЛИНА» 30
2.1. Загальна характеристика діяльності підприємства 30
2.2. Характеристика проекту 31
2.3. Аналіз галузі 35
2.4. Аналіз конкурентів 40
2.5. План маркетингу 45
2.6. Виробничий план 50
2.7.Організаційний план 59
2.8. Правове забезпечення 65
2.9. Оцінка ризиків діяльності підприємства 69
2.10. Фінансовий план 71
ВИСНОВКИ 84
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 87
ДОДАТКИ 89
Cгенерировано за 0.011292 секунд
|